KirstenVossLogo

Om Kirsten Voss

Kirsten Voss Portræt

Mit navn er Kirsten Voss, jeg er klassisk sanger og mezzosopran, bosat i Århus. Som født og opvokset i Silkeborg har jeg altid haft en musikalsk interesse, som i 2013 ledte til at jeg startede på MGK Aarhus. Sidenhen fortsatte jeg på Det Jyske Musikkonservatorium først hos Ingrid Haking Raaby og efterfølgende hos Bodil Øland. Efter at have modtaget min bachelorgrad i sommeren 2018, fortsatte jeg på kandidaten hos Reinaldo Macias som har fulgt mig siden, frem til solistklassen, hvor jeg går i dag.

Jeg har en bred koncert- og forestillingserfaring, med et repertoire der spænder fra barok til moderne opera, og optræder hyppigt som solist i oratorier, liedkoncerter og på festivaller, som der kan læses mere om i mit CV. I særlig grad tager jeg hånd om at skabe mine egne koncerter, der igennem koncepter skal være særligt inddragende for publikum. 

Besøg kalenderen for et overblik over de næste koncerter.

Jeg er desuden modtager af Einar Hansens legat 2020, og har været finalist i Rued Langgaard konkurrencen 2021 og Det Jyske Musikkonservatoriums solistkonkurrence 2021. Jeg har arbejdet med et væld af sangere og coaches som blandt andet Isabel Rey, Christian von Gehren, Henriette Bonde-Hansen, Lars Thodberg, Signe Asmussen og Mats Knutson.

Ud over det er jeg også underviser, med erfaring både som solosangslærer og korcoach, hvilket kan læses nærmere om her.
Jeg kan også bookes som sanger til fødselsdag, bryllup eller begravelse i Jylland, tag blot kontakt i kontaktformularen i bunden af denne side for at høre mere.

Du har også mulighed for at følge mit daglige liv og arbejde på Facebook og Instagram, ved at klikke på ikonerne nedenfor.

Min hjemmeside bruger cookies til at hjælpe med funktionalitet. Det kan være sådan noget som at indlæse videoer fra YouTube. Læs mere om hvordan jeg passer på personlige oplysninger.