KirstenVossLogo

Booking og koncerter

Booking

Jeg kan levere smuk musik til fødselsdag, bryllup, og bryllupsdag, begravelse, ja kort sagt en hver lejlighed, i Jylland, på Fyn og Sjælland.
Jeg synger både i kirken eller der hvor festen holdes.

Eksempler på sange der kan synges til bryllup:
”Jeg elsker dig” af E. Grieg, ”A Chloris” Af Hahn, ”Blah blah blah” af Gershwin, ” Du er” af Søs Fenger, ”Can you feel the love tonight” af Elton John eller ”Så tag mit hjerte” af Michael Bojesen.

Eksempler på sange til begravelse:
”Ombra mai fu” af Händel, ”Pie Jesu” af Duruflé, ”Laschia ch’io pianga” af Händel, ”Om lidt” af Kim Larsen eller ”Amazing Grace”. Eksempler på sange til fødselsdag, konfirmation eller andre festlige begivenheder: ”Chacun a son gout” af J. Strauss II, ”Griserie” af Offenbach,”Habanera” af Bizet, ”Underlige aftenlufte” af Carl Nielsen, ”Jeg er din barndomsgade” af Anne Linnet
eller ”Summertime” af Gershwin.

Mit repertoire spænder bredt fra opera, operette og salmer, til musical, jazz og popmusik.
Derfor kan du sagtens komme med ønsker til, hvad du kunne tænke dig at høre til netop dit arrangement, så laver vi programmet så det passer efter dine ønsker.
Jeg kan også bookes som underholdning til firmaer, som en særlig gave til dine medarbejdere i form af f.eks. en kort pop-up julekoncert at gå på juleferie på.
Kontakt mig på nedenstående kontaktformular, eller ring til mig på +45 31 12 80 04, så finder vi ud af hvad der passer til netop dit arrangement.

Koncerter

Jeg har en særlig interesse i at skabe koncerter hvor jeg selv definerer form og indhold.
Jeg har igennem tiden skabt forskellige koncerter, med et særligt fokus på en historiefortælling.

Meditation over havet
Meditation over havet spillede første gang i efteråret 2020 i Domen på Aarhus Ø. Koncerten er en oplevelse ud i en guidet meditation over den klassiske musik, og er åben for alle der skulle have lyst til at få et nyt forhold til måden vi lytter til klassisk musik på. Det bliver dog ikke kun ren sindsro, men en rejse ud på de strande og have vi kender så godt, både når de er blide og roligt vuggende, men også brusende og frygtindgydende.

KØN
Køn var overskriften på min kandidatkoncert, som spillede i september. Koncertens formål er at kortlægge og udfordre vores stereotype forestillinger om de binære KØN, og igennem afklædningen af et menneske, at kunne finde ind til en mere ærlig fortælling om os selv.

Endelighed / Uendelighed
Endelighed / Uendelighed spillede i 2018, som min bachelorkoncert. Koncertens program blev sat op til at tage publikum med på en rejse igennem angst og eksistentiel undren, med for eksempel ”Urlicht” fra Mahlers genopstandelses symfoni (nr. 2) og ”Flow my tears” af John Dowland. Koncertens historie bevægede sig fra angstens mørke over i en erkendelse af livets vilkår, og til sidst, taknemmelighed, ”An die Musik” af Schubert.

Min hjemmeside bruger cookies til at hjælpe med funktionalitet. Det kan være sådan noget som at indlæse videoer fra YouTube. Læs mere om hvordan jeg passer på personlige oplysninger.